9494PH, Yde, Nederland
+050 406 1858
info@huisje-bouwen.nl

Wie zijn wij?

De mensen in het team achter Huisje-Bouwen.nl zijn allemaal erg verschillend, maar hebben gezamenlijk 1 doel. Namelijk uw droomhuis realiseren voor een scherpe prijs! Ons team bestaat uit 4 mensen, wat ervoor zorgt dat u altijd contact zult hebben met dezelfde persoon. Dit maakt ons advies persoonlijk en zorgt ervoor dat er rekening wordt gehouden met uw wensen.

Tegenwoordig is het al lastig genoeg om een huis te vinden op de huizenmarkt, laat staan om er zelf 1 te bouwen. Wij hebben persoonlijk een huis gebouwd op basis van een prefab-pakket. Dit beviel ons dusdanig erg dat we deze methode graag willen delen met de rest van Nederland! Het gemak en de snelheid van een huis bouwen met deze methode verbaasde ons enorm. Indien gewenst kunt u ook altijd langskomen om zelf het resultaat te bekijken, de koffie en thee staat al klaar!

Onze eigen prefab woning, volledig energieneutraal!

Ons eigen doel was om een woonplek te realiseren voor onze autistische zoon. Deze kan niet volledig zelfstandig wonen en zal begeleid moeten worden. Samen hebben we gezocht naar verschillende opties om een huis te bouwen, waarna besloten werd om een prefab-woning neer te zetten die lekker klein en compact is. De woning werd thuis bezorgd door een vrachtwagen, in elkaar gezet met een klein team en binnen no-time was het resultaat er. Het is er in de winter lekker warm dankzij de warmtepomp en in de zomer lekker koel zonder airco.

Ons team

Wanneer u ons zult mailen of bellen krijgt u Monique of Rinze aan de lijn. Dit zijn de adviseurs die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw huis. Wij raden u aan om te mailen, aangezien we dan rustig kunnen kijken naar uw wensen en een goed advies kunnen geven.

De website wordt onderhouden door Jesse en Mark. Deze zorgen ervoor dat de website gevonden kan worden op het internet, de teksten up-to-date zijn en dat al het technische gebied goed blijft werken.