9494PH, Yde, Nederland
+050 406 1858
info@huisje-bouwen.nl

Waarom Huisje-Bouwen.nl?

Met de matige huizenmarkt tegenwoordig en de veel te hoge huurprijzen kiezen steeds meer mensen om zelf een huis te bouwen. Dit met als doel om geld te besparen in de toekomst. Daarnaast is het ook mogelijk om een huis zo persoonlijk mogelijk te maken. Iedereen heeft zijn eigen stijl en verschillende wensen voor zijn of haar droomhuis. Wanneer je zelf aan de slag gaat, kan je het perfecte huis maken zonder hoge kosten!

Met onze oplossingen is het mogelijk om niet alleen je droomhuis te maken, maar ook nog veel geld te besparen. Dit op zowel de bouw zelf als op de vaste lasten. Hieronder is een ervaring van een van onze klanten:

Het stuk grond stond klaar, het idee was op tafel alleen onduidelijk was nog hoe we het moesten uitvoeren. Dankzij de hulp van Huisje-Bouwen.nl hebben we advies gekregen, een prefab-woning samengesteld en deze met een klein team in een week gebouwd. We zijn erg te spreken over het resultaat! Vooral de vaste lasten zijn aanzienlijk lager. In de zomer hebben we geen airco meer nodig en in de winter geen gas!

– Harold en Ingrid

Hieronder staan alle voordelen van het bouwen van een prefab-woning op een rijtje:

1. Een persoonlijk advies

Een huis is een plek waar uw zich in thuis moet voelen. Warmte, gezelligheid en geen zorgen. Na een lange vakantie in verschillende bedden verlangt iedereen weer terug naar zijn eigen bed, woonkamer en keuken. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom kijken we gezamenlijk naar uw wensen en geven een advies op maat. Uiteindelijk krijgt u een prefab-woning waarmee de basis van uw huis staat, dit zijn o.a. het houtskelet, isolatie en de muren. Vervolgens kunt u dan zelf de kleur van het huis, dakmateriaal, inrichting, keuken en badkamer bepalen.

2. Energieneutraal bouwen

Veel huizen zijn tegenwoordig voorzien van een slecht energielabel. Vaak kost het veel geld om dit probleem volledig te verhelpen. Onze woningen zijn allemaal voorzien van de beste materialen en beste technieken om de woning volledig energieneutraal te maken. Dit betekend niet alleen voordelen voor ons klimaat, maar ook uw portemonnee. Geen torenhoge rekeningen meer in de winter om het huis warm te houden en ook is er geen airco meer nodig om in de zomer het huis koel te houden.

3. Bespaar tijd en kosten

Herkent u het? U begint met een project, maar u bent weer dat ene onderdeel vergeten dus kunt u voor de vierde keer vandaag naar de bouwmarkt rijden… of nog erger, het past niet. Onze houtskeletten worden op maat gemaakt en worden geleverd met alle middelen die benodigd zijn om de bouw te beginnen! Hiermee kan u een hoop tijd besparen. Daarnaast zijn onze pakketten scherp geprijsd, waardoor u nooit teveel betaald voor uw woning.